Girona-Slovan Bratislava: 2,000 free tickets a week for the match

Girona-Slovan Bratislava: 2,000 free tickets a week for the match

Quan queda tot just una setmana per al segon partit de Champions a Montilivi, en què l’Slovan Bratislava serà el rival dels de Míchel el proper dimarts a les 21:00 hores, el Girona ha posat a la venda les entrades al públic general. Després d’esgotar tots els processos, des del dels 1.000 socis més antics i els socis als quals els havia tocat el segon partit en el sorteig al obert a tots ells -aquesta vegada no n’hi va haver entremig per als socis als quals només els ha tocat un partit en el sorteig-, encara hi ha unes 2.000 entrades disponibles.

Tot i que el club assignarà als socis que ja havien comprat l’entrada els millors seients, perquè en el procés de compra només podien escollir el sector de l’estadi on volen veure el partit però no la localitat, els qui la comprin ara, tant socis com no socis, tenen la possibilitat d’escollir els seients que queden lliures, que a la tarda són uns 2.000, i fer-ho tots al mateix preu. A priori, els socis gaudien d’un 10% de descompte respecte al públic general. Finalment, però, tothom es veurà beneficiat de la reducció de preus. La forquilla de preus del partit de Champions contra l’Slovan Bratislava a Montilivi va des dels 45 euros als Gols als 87 euros a Tribuna Superior. D’entrades, en queden moltes disponibles i generalment es troben a les cinc primeres fileres del camp.

Pel que fa als socis que han comprat l’entrada abans que s’obrís el procés al públic general, entre avui i demà s’està fent l’assignació de seients i l’enviament d’entrades. En aquest cas, el club els ha reservat la millor ubicació possible.

D’altra banda, de les 1.300 entrades que ha de reservar el Girona per a la UEFA, de moment l’organisme europeu n’ha alliberat prop de 600. Cal recordar que l’aforament de Montilivi a la Champions és de 9.721 espectadors.

Preocupació abans d’hora

No ha estat el que s’esperava. Quan l’equip de Míchel es va classificar la darrera temporada a la Champions amb una victòria contra el Barça (4-2) a Montilivi el passat mes de maig, una de les grans preocupacions va ser com s’ho faria el Girona per acollir els partits de la màxima competició continental tenint en compte que la capacitat de l’estadi blanc-i-vermell es veuria reduïda gairebé a la meitat perquè la UEFA prohibeix les grades supletòries i que també s’havia sondejat la possibilitat d’anar a jugar a Barcelona.

Pocs dies després del triomf davant els blaugranes, el club gironí va fer un comunicat per confirmar que Montilivi acolliria els partits de Champions ja que la UEFA havia validat les reformes proposades pels gironins per tal de complir tots els requisits.

Tot seguit la preocupació va venir quan el director general del Girona, Ignasi Mas-Bagà, va comparèixer en roda de premsa per explicar com aniria el procés d’inscripció i compra d’entrades per als partits de Champions.

Davant la problemàtica de tenir només 6.000 seients per a socis, i el Girona tenia aleshores 15.390 socis -això va ser al juliol-, el club va creure oportú efectuar un sorteig, en el qual els socis s’hi havien d’inscriure amb la possibilitat d’agrupar-se, per assignar els partits. Els 1.000 socis més antics van ser «premiats» per la seva fidelitat amb la possibilitat d’anar als quatre partits de Champions a Montilivi, mentre que a la resta de socis inscrits els en van tocar dos o només un.

No obstant això, a l’hora de la veritat la gran preocupació ha passat a ser una altra: per què no s’omple Montilivi a la Champions?

L’estrena de la Lliga de Campions a Girona va ser passada per aigua. I no només per la pluja que va caure aquell dia. Contra el Feyenoord, van assistir a Montilivi 8.752 persones. Van quedar, per tant, prop d’un miler de seients buits.

Ara, contra l’Slovan Bratislava, fa l’efecte que s’anirà pel mateix camí. Un munt de socis han descartat anar-hi, ja sigui pels preus -perquè la Champions no s’inclou en l’abonament-, l’horari, el rival, o el procés de compra, i un cop finalitzat el temps exclusiu per a socis, la venda s’ha obert a tothom. Les entrades són nominals, la qual cosa no impedeix que siguin aficionats del conjunt eslovac qui les comprin. Per la seva part, l’Slovan Bratislava té a la venda les entrades visitants per a la seva afició fins divendres, quan es tancarà el termini.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *