“It’s very special that we have a mural”

“It’s very special that we have a mural”

Stuani i Míchel han pogut presenciar avui l’obra acabada de l’artista Miguel Martínez, conegut com a @sectordelcolor a Instagram, que ha estat encarregada pel Jovent Gironí com a homenatge a la històrica temporada que està vivint el Girona. Després de dues setmanes de feina «in situ», molts pots de spray per a graffiti i molts curiosos que s’aturaven per saber de què es tractava, els grans protagonistes per fi s’han acostat al passeig Canalejas per veure el mural que els immortalitza i que ja llueix al centre de la ciutat.

«És molt especial que tinguem un mural. Arribar a tenir un reconeixement com aquest crec que és molt difícil perquè nosaltres som professionals del futbol, però estem molt compromesos amb l’equip i amb la ciutat. Sempre volem que Girona continuï creixent. És un orgull tremend. Espero que tothom el gaudeixi. És un art», ha assegurat Stuani. Per la seva part, Míchel també s’ha mostrat «molt agraït amb el Jovent Gironí per aquesta idea». «És un orgull. Penso que és fruit del projecte que té el club i de la unió que hi ha amb l’afició. Junts som millors i podem fer grans coses. La gent ens ho ha donat tot des que vam arribar. És increïble, un reconeixement molt especial», ha comentat l’entrenador.

Veient-los les cares, ha quedat clar que el davanter uruguaià i el tècnic de Vallecas estaven molt emocionats. Tenir la seva aprovació ha sigut la major recompensa que podia rebre Miguel Martínez. «Estic molt i molt content. Jo sempre li faria més coses perquè soc molt detallista, però, ostres, ha quedat molt guai! Tothom està encantat i ha tingut un èxit brutal», ha explicat el graffiter. Alhora, ha agraït que vinguessin Stuani i Míchel a veure el mural: «M’ha fet molta il·lusió. Al final, l’hem fet per ells. Està bé que hi hagi aquest feedback entre el club, l’afició i tot el que gira al voltant del Girona».

Per als dos protagonistes, aparèixer en un gran mural a Girona els fa valorar molts moments viscuts amb el club blanc-i-vermell que «quedaran per a la història». «Quedar-se amb un moment és difícil perquè hem viscut coses molt gratificants i bones, però també n’hi ha hagut de complicades que són les que ens han donat força per ser on som avui. Intentaré continuar engrandit la història del club», ha dit Stuani. Mentre que Míchel s’ha recordat dels «primers partits a Segona Divisió»: «És el moment amb el qual, personalment, més agraït estic al club i a Quique (Cárcel). Després, per mi Tenerife és clau. Així com quan vam aconseguir la classificació a la Champions amb una victòria contra el Barça a Montilivi o el lideratge a Vila-real».

Dues llegendes del Girona

El Jovent Gironí ha encomanat el mural a Miguel Martínez per «dedicar-lo a dues persones que estan fent història al Girona», segons va apuntar el president de la penya David Herrera. «Podríem haver pensat amb altres jugadors, entrenadors o figures emblemàtiques, però hem triat a Míchel i Stuani perquè estem orgullosos dels valors que transmeten i la implicació que tenen amb la nostra ciutat, la nostra terra i el nostre grup. Sempre han sigut propers al Jovent Gironí i ens han escoltat quan feia falta. També ens han representat a dins del camp i els hem notat en els moments més difícils», ha afegit.

Stuani i Míchel han entrat al cor de Girona, sense deixar indiferent a ningú. Ells, com el seu mural pintat per Miguel Martínez, són art. Igual que la temporada del Girona a la Champions.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *