Stuani, the best godfather at the Relats Solidaris night in Girona

Stuani, the best godfather at the Relats Solidaris night in Girona

«No ens aturarem fins a aconseguir cuidar millor els nens i nenes que no es poden curar de la seva malaltia. Treballem per a què tinguin la màxima qualitat de vida possible fins als seus últims dies», insistia Anna Varderi, gerent de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. L’entitat sense ànim de lucre, fundada a Barcelona l’any 1989, està destinant tots els esforços per fer realitat el projecte del Pavelló de la Victòria, el primer hospice infantil de Catalunya per a malalts de càncer o amb altres malalties terminals, i dimecres va organitzar, juntament amb el Grup Mimolet, i la col·laboració dels Relats Solidaris de l’Esport i el Girona FC, un sopar de gala solidari a la Finca Mas Batlle de Girona. Cristhian Stuani, que apadrina la 19a edició dels Relats Solidaris de l’Esport amb parada per primer cop a Girona, es va mostrar molt sensibilitzat amb la causa en una nit d’allò més emotiva i especial.

«Estic molt emocionat perquè aquestes són les coses boniques de la vida. Hi ha famílies que passen per moltes dificultats i moments complicats. Poder ser part d’aquesta causa, sent el padrí d’aquesta edició, m’omple d’orgull i, a més a més, em sento un privilegiat», va assegurar Stuani. El davanter uruguaià s’ha implicat des del primer dia que se li va proposar en l’aventura d’aquesta iniciativa solidària i sense ànim de lucre dels Relats Solidaris de l’Esport, un llibre benèfic escrit per un grup de més de 40 periodistes, que enguany recapta fons per a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia. El periodista de TV3, Xavier Torres, que és un dels impulors dels Relats Solidaris de l’Esport i va ser l’encarregat de conduir la gala a la Finca Mas Batlle, va definir Stuani com el «millor» padrí, després que hi hagin participat futbolistes i entrenadors com Leo Messi, Gerard Piqué, Xavi Hernández, Pep Guardola, Andrés Iniesta o Marc-André ter Stegen, entre molts altres.

Entre les diferents accions que ha dut a terme, el màxim golejador de la història del club blanc-i-vermell ha fet feliç a en Mikel, un nen malalt de càncer que ha pogut complir el somni de conèixer al seu ídol i fer-li una visita a l’estadi de Montilivi per passar una estona bona plegats i compartir confidències. La projecció del vídeo de la seva trobada va ser un dels moments més entranyables de la vetllada.

Unes cent cinquanta persones, entre les quals va destacar la presència de Stuani, el president del Girona FC Delfí Geli o la presidenta de la Fundació Enriqueta Villavecchia, la Dra. Núria Pardo, van assistir a la Nit dels Relats Solidaris a Girona, en què van poder gaudir de la música en directe del cantant empordanès Miquel Abras i diversos premis d’un sorteig que es va fer gràcies a l’aportació de nombroses empreses col·laboradores.

Els beneficis del sopar es destinaran íntegrament a la construcció del Pavelló de la Victòria, que s’ubicarà al recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona. El centre pediàtric, que té previst iniciar les obres molt aviat, servirà com a espai de suport integral als infants i joves amb malalties greus amb places residencials i de dia per acompanyar els darrers dies de vida. També facilitarà espais de respir, lleure i suport familiar.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *