Three points and two million in the night dreamed of by Juanpe

Three points and two million in the night dreamed of by Juanpe

A París i contra el Feyenoord va anar de ben poc, de fet, de no haver-se castigat amb autogols evitables, i finalment ahir sí que el Girona va poder celebrar el seu primer eurotriomf. Tres punts, dos milions d’euros, i molt d’aire en aquesta llarguíssima classificació de 36 equips on el primer objectiu és acabar la lligueta entre els 24 primers per passar ronda. De moment el Girona té els mateixos números que el Barça i l’Atlètic, que afronten avui els seus respectius partits.

Només pel sol fet de participar-hi, la Champions ja representa per al Girona 18 ,6 milions. Cada victòria com la d’ahir són 2,1 quilos més i els empats es paguen a 700.000 euros. De moment l’Euroaventura ja haurà reportat més de 20 milions per al club de Montilivi. En l’aspecte esportiu, aquest primer triomf també dona aire als de Míchel, que amb encara cinc jornades per disputar pot seguir somiant en passar a l’eliminatòria prèvia als vuitens de final. Per davant queden PSV, Sturm Graz, Liverpool, Milan i Arsenal. Diuen que nou punts garantirien l’èxit, i això passaria per fer innegociable la victòria en la visita a Àustria i intentar rascar després el que convingui en la resta de partits.

Però en una altra nit marcada per la xacra de les lesions (van caure Iván Martín i Van de Beek, en un equip que ja arribava just al partit, amb mitja plantilla lesionada), el protagonisme també va recaure en Juanpe. El central canari, a Montilivi des de l’estiu de 2016, on va arribar procedent del Granada, va viure un debut dolç a la Lliga de Campions. En defensa va complir amb escreix i, per postres, va marcar el gol de la tranquil·litat a mitjans de la segona part amb un excel·lent xut de falta. Juanpe no marcava des de la victòria a Sevilla la temporada 2022/23 (0-2).

Nit històrica per al central canari i també per al club i la ciutat, que ja pot dir que ha guanyat un partit a la Lliga de Campions. Vius a la màxima competició després del primer match ball toca pensar en la lliga. Els dos propers partits, Las Palmas i Leganés, poden marcar la temporada. Anar a Eindhoven amb un 6 de 6 seria la millor manera de seguir somiant. n

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *