Luis Enrique’s emotional words when talking about his daughter Xana

Luis Enrique’s emotional words when talking about his daughter Xana

L’últim episodi de “No tenéis ni **** idea”, el documental de Movistar+ centrat en l’actual entrenador del PSG, Luis Enrique, ha deixat un dels moments més emotius de la sèrie.

Aquest últim capítol Luis Enrique parla de la seva família, sincer i directe, com sempre. En una conversa al final de l’episodi, l’asturià parla de la seva filla Xana, qui va morir l’agost del 2019 amb 9 anys a causa d’un càncer.

Un missatge de superació

Conversant sobre el que et fa fort a la vida, Luis Enrique reflexiona si es pot considerar afortunat a la vida. “Jo em puc considerar afortunat o desgraciat? Jo em considero afortunat, molt afortunat”. Ell mateix es pregunta si es pot ser afortunat quan la seva filla va morir als 9 anys. “Bé, la meva filla va venir a viure amb nosaltres 9 anys meravellosos, tenim mil records d’ella, vídeos, coses increïbles”.

L’extècnic del Barça i la selecció espanyola segueix explicant que la seva mare no podia tenir fotos de Xana, fins que ell li va preguntar per què no hi havia fotos de la petita. “Xana està viva. En el pla físic no hi és, però en el pla espiritual hi és perquè cada dia parlem d’ella, i riem i recordem. Jo penso que Xana encara ens veu. Com vull que Xana pensi que vivim això?”, reflexiona, sencer i seriós.

El de Gijón demostra una fortalesa admirable per afrontar una de les pitjors coses a la que es pot afrontar una persona a la vida.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *