“I don’t trust Girona, no”

“I don’t trust Girona, no”

La Reial Societat viatja a Girona sense els lesionats Aihen Muñoz i Pablo Marín, Traoré i Zakharyan, però amb les novetats del retorn d’Elustondo i Turrientes. Imanol Alguacil, el seu tècnic, també té força dubtes en l’alineació, perquè, com la gran majoria, té ben presents les càrregues que acumulen els seus homes. En la seva prèvia, va assegurar que tant pot ser que doni l’alternativa a futbolistes que durant l’aturada no han viatjat amb la selecció, com Brais Méndez i Barrenetxea, com a altres que sí que ho han fet, com Oyarzabal, Kubo o Oskarsson. Les incògnites, però, no es descobriran fins a demà a la tarda.

Les baixes no influeixen

El que sí que té clar Alguacil és que el Girona, amb baixes o sense baixes, és un equip temible. «No me’n refio, no, perquè l’entrenador i la idea de joc es mantenen. És cert que alguns jugadors han canviat i ara han d’afrontar més d’un partit a la setmana, una cosa que estan acusant un pèl, com ens passa a tots els equips que afrontem més d’una competició. També influeix una mica el fet dels futbolistes importants que han perdut. I que els que han fitxat, que són molt bons, encara no s’han adaptat de la mateixa manera a l’estil de joc. Però no tinc dubtes que el Girona de Michel creixerà», confessava.

La Reial, que suma tres punts menys que els blanc-i-vermells (9 a 12), no va perdre en cap dels dos partits en els quals es van enfrontar l’any passat: 1-1 al Reale Arena i 0-0 a Montilivi. Imanol, de fet, no coneix la derrota en els enfrontaments contra Míchel Sánchez. «No hem perdut, però tampoc no vam guanyar cap dels dos duels de la temporada passada, tot i que ho vam poder aconseguir en els dos. Aquesta estadística és pura casualitat».

Tant el Girona com la Reial Societat són equips construïts amb una clara vocació ofensiva i destaquen per practicar un joc bonic i efectiu. «Si és el Girona de l’any passat i d’aquest any, serà un equip que no rifa la pilota, que inicia el joc des de darrere. A vegades acumula jugadors per dins, perquè arrisquen i surten jugant amb la intenció de generar superioritats. I també hi ha un altre aspecte a destacar, que acumulen molta gent a l’àrea contrària», explicava Alguacil, que continuava: «Si tenen un molt bon dia, caldrà estar molt concentrats i fer una grandíssima pressió. Estic convençut que tindran la capacitat de crear-nos oportunitats de perill, perquè sempre ho fan, però hi haurà moments per a tot i, encara que viuen de tenir el control de la pilota, si no la tenen, també pateixen i la nostra idea és aconseguir que no la tinguin».

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *