HISTORICAL COSTA BRAVA RALLY | The Historic Costa Brava Rally will start from Empuriabrava this Thursday

HISTORICAL COSTA BRAVA RALLY | The Historic Costa Brava Rally will start from Empuriabrava this Thursday

La vint-i-unena del popular Rally Costa Brava Històric encara la recta final per a celebrar-se entre aquest dijous 24 d’octubre i el diumenge 27 en terres empordaneses. Tal com s’ha encarregat de destacar l’organització d’aquesta prova de referència del continent europeu, l’edició d’enguany arriba carregada de novetats, la principal de les quals serà la coexistència de dues seus del ral·li amb sortida des d’Empuriabrava i arribada a Palamós.

En paraules d’Alex Romani, president de Club RallyClassics, “ens espera una edició diferent i emocionant del Rally Costa Brava Històric. La incorporació de Castelló d’Empúries com a localitat de sortida ens permetrà oferir un recorregut amb molts trams inèdits i una rua per a apropar la prova a la població, i a més, els participants podran aprofitar la gran oferta hostalera i de restauració d’Empuriabrava. D’altra banda, Palamós ens acollirà una edició més per donar la sortida de la darrera etapa a peu de mar i rebre als participants un cop acabada la prova”.

Per la seva part, el regidor de Turisme de Castelló d’Empúries, Rafa Giron, té clar que “aquesta és una oportunitat que no ens podíem deixar perdre. El Rally Costa Brava de vehicles històrics té molta repercussió, l’any passat hi van participar 132 equips vinguts de diferents països d’Europa i és una activitat que ens convé dins de la nostra voluntat de desestacionalitzar el turisme“.

Hi poden participar cotxes i motos, amb l’únic requisit de tenir un mínim de 25 anys d’antiguitat i ser aptes per circular per la via pública. Els itineraris són secrets fins al moment de la sortida de cada etapa, fet que permet igualar les oportunitats de victòria de tots els equips. L’itinerari d’enguany constarà d’aproximadament 1.000 quilòmetres de recorregut i més de 25 trams al llarg de 3 etapes. “L’únic que saben segur els participants és que les etapes del dijous i el divendres s’iniciaran des d’Empuriabrava, i que l’etapa de dissabte ho farà des de Palamós, on també finalitzarà el recorregut i es farà l’entrega de premis”, recorden els organitzadors.

Facebook
Pinterest
Twitter
LinkedIn
Email

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *